Auto belettering wat is dat precies?

autobelettering

Tegenwoordig zie je vaker auto’s of bussen met een tekst op een sticker geplakt op het voertuig. Dit heet auto belettering. Dit zijn vaak zakelijke doeleinden om zo een potentiële klant een boodschap te geven over wat voor soort werkzaamheden een bedrijf verricht. Dit is een slimme reclame omdat het voertuig namelijk erg veel opvalt.

Er zijn verschillende soorten bestickering. Zo heb je een sticker die in zijn geheel over de auto heen wordt geplakt. Hierdoor zie je niets meer van de vorige kleur terug van de auto. Dit kan voor zowel zakelijk als privé redenen gebruikt worden. Deze manier van bestickeren heet carwrapping. Dan heb je ook nog een andere manier die belettering heet. Dit zijn stickers in de vorm van letters. Hiermee kun je teksten creëren en dus een boodschap doorgeven aan een potentiële klant.

Voordelen belettering

Belettering brengt verschillende voordelen met zich mee. Het is het visitekaartje voor de klant. Dus als u als bedrijf zijnde te hard rijd op de weg met deze stickers op uw voertuig kan u en uw bedrijf hier op afgerekend worden door een potentiële of bestaande klant. Ook komt belettering erg professioneel over voor de klant. Belettering is dan ook een eenmalige investering die u hoeft te doen om een lange periode van te kunnen profiteren.

Een auto of voertuig met belettering valt erg op hierdoor zijn er oneindig veel contactmomenten met potentiële klanten. Zelfs wanneer de auto of het voertuig stil staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *