Banieren bedrukken?

Laat nu snel uw banieren bedrukken bij Stuntvlaggen! Dit type vlag kan overal voor gebruikt worden. Meestal wordt dit type vlag verkocht als reclame van een bedrijf. Deze grote vlaggen bieden meer ruimte voor een ontwerp, en zorgen er voor dat u alles kwijt kan op onze banieren, wat u ook wilt! Onze banieren zijn verkrijgbaar in ieder formaat, maar wij hebben de meest gangbare formaten geselecteerd. Bent u op zoek naar een horizontale vlag? Of een gevel- of mastvlag? Ook kan kan u bij ons terecht. Bekijk snel onze verschillende producten op onze website, en maak uw keuze!

Banieren bedrukken bij Stuntvlaggen

Op onze website kan u gemakkelijk uw eigen design uploaden via onze uploader. Zo heeft u zelf volledig grip op uw bestelling. Natuurlijk kijken wij uw bestanden altijd even na op eventuele opmaakfouten, ook al gaan wij er natuurlijk op uit dat u uw bestand goed heeft gecontroleerd. 

Bent u niet zeker van uw bestand? Klik dan op bestands controle. Deze optie laat ons uw bestand nog eens grondig nakijken. Ook kan u er voor kiezen om een ontwerp te laten maken. Dit kost 20 euro, en wij nemen contact op voor de specificaties. 

Wij gebruiken 2 manieren van bedrukking. Als eerst, full colour. Dit digitale drukproces maakt het mogelijk om foto’s, kleur verlopen en schaduwen te bedrukken. Deze methode is geschikt voor kleine oplagen.  De doordruk van deze drukmethode is 95%.

De andere methode van bedrukking is PMS. Deze methode is geschikt voor banieren met 1 tot 4 volle kleuren. Dit is perfect voor bijvoorbeeld banieren voor bedrijven. Deze banieren zijn zeer geschikt voor grote oplagen en de doordruk is 100%. 

De levertijden van onze digital druk producten zijn met spoed 2 werkdagen, standaard 3 tot 4 werkdagen en met onze budget optie 5 tot 7 werkdagen. Bij zeefdruk is de gemiddelde levertijd 10 werkdagen, afhankelijk van het moment van bestellen i.v.m. vaste transportdagen. 

Wilt u banieren laten bedrukken? Neem dan snel een kijkje op onze website! Met onze verschillende bedrukmethoden en gemakkelijke uploadmogelijkheid leveren wij zo snel mogelijk uw banieren. En dat tegen een lage prijs, voor hoogwaardige kwaliteit!

Banieren bedrukken: Hoe werkt het?

U kan vrij simpel in een aantal stappen uw eigen banieren laten bedrukken. Dit gaat als volgt:

  1. Selecteer de maat banier waar u naar op zoek bent. In het winkelwagentje kan u uw bestand uploaden voor uw banieren. 
  2. Wilt u uw banier met of zonder open zoom voor de houder? Of wilt u de voorzijde bedrukt, achterzijde of in spiegelbeeld zichtbaar? De keuze is aan u.
  3. U kan kiezen tussen full colour vanaf 1 stuk, en zeefdruk vanaf 5 stuks. Uw banieren bestaan uit topkwaliteit vlaggenstof, met een mooie bedrukking.
  4. Verzendkosten zijn 9,95 exclusief btw. Hierboven worden de verzendingsmogelijkheden benoemd. 

In deze 4 stappen kan u gemakkelijk banieren van hoogwaardige kwaliteit laten bedrukken via onze website. Voor zowel bedrijven als particulieren. 

Wilt u goedkoop banieren van hoogwaardige kwaliteit laten bedrukken? Bekijk dan snel de opties op onze website. Bij vragen kan u altijd contact opnemen met een medewerker. Wij vertellen u graag alle mogelijkheden beschikbaar voor het bedrukken van banieren. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *