Copier leasen

Copier

Om de kosten binnen ons bedrijf een beetje onder controle te houden hebben wij besloten om een copier te gaan leasen. Hierdoor betalen wij per maand een vast bedrag en hoeven niet meteen diep in de buidel te tasten. Bovendien heeft het bedrijf waar wij dit apparaat hebben gekocht, Hofax, een geweldige service. Want gedurende dit lease contract zitten hier de service, het onderhoud en de garante bij in.

Ben jij toch een voorstander van te kopen, dan is dat natuurlijk hier ook mogelijk. Bekijk de verschillende mogelijkheden en de machines op de website van dit bedrijf. Moeilijk om een keuze te maken, een accountmanager kan je hier goed mee helpen.

Copier

Een bijzonder mooie copier aangeschaft

Nooit heb ik geweten dat er zoveel verschillende machines bestaan. Ze hebben allemaal hetzelfde doel, printen en kopiëren van dossiers. Eigenlijk was ik even helemaal de weg kwijt, toen ik had besloten om een nieuwe printer aan te schaffen. Het bedrijf waar ik dat wilde doen wist ik ook al. Maar het soort apparaat, daar werd mij even de weg een beetje duister. Want je kan een keuze maken uit diverse modellen. Modellen met een afdruksnelheid, een afdruktechniek en zo kan ik nog wel even door gaan. Voordat ik hier een definitieve beslissing ging maken, leek het mij verstandig om de hulp van een accountmanager in te schakelen.