cryptomunten

Informatie over de Bitcoin ontwikkeling

Al jaren is Bestebank de website waar je veel informatie kunt vinden over de Bitcoin. Ook wordt de het slechte financiële systeem onder de loep genomen, burgers zijn jaar na jaar de dupe door de enorme berg schulden die er is ontstaan. De berg is zo hoog geworden dat deze nooit meer kan worden terugbetaald. Daar komt nog bij dat geld ieder jaar minder waard wordt, zet je geld op de bank dan zie je dit ieder jaar een beetje verdampen. Is hier iets aan te doen en moeten we een nieuwe crisis verwachten?

Bestebank

Hervorming van het geldstelsel

Willen we weer een gezond bankenstelsel hebben dan kunnen we er niet omheen dat dit systeem niet werkt. Er is al een kleine stap in de goede richting gezet met de blockchain technologie. Het is ondenkbaar dat dit systeem in de toekomst het bestaande systeem niet zal vervangen. De vernieuwde systemen zijn in opbouw, wie kennis heeft van de Bitcoin weet dat dit geldstelsel niet centraal meer is. Geen overheid die beslist over je geld, maar jijzelf hebt weer alle kaarten in de hand.

cryptomunten

Schemerig gebied

Dankzij de Bitcoin bevinden we ons nu in een schemerig gebied, we kunnen er niet meer omheen dat de technologie van de Bitcoin in de toekomst een belangrijke rol gaan spelen. Door zelf gebruik te maken van het systeem ben je zelf in feite een spaarbank, verschil is alleen dat je geld zijn waarde blijft behouden of mogelijk nog meer waard zal worden. Dit geldt niet alleen voor jou maar voor iedere gebruiker van de Bitcoin.

Berichten gemaakt 27

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven