VDH Safes

VDH Safes

Bij VDH safes is het mogelijk om diverse brandkasten en kluizen aan te schaffen. Deze zijn niet alleen beschermend voor inbrekers, maar ook bij een brand is dit een ware uitkomst. VDS staat voor Van den Hoven en dit bedrijf heeft veel mogelijkheden omtrent deze kluizen. Ben jij op zoek naar een model om belangrijke papieren in op te bergen, of voor opslag van wapens, niets is hier te gek. Op deze website is het mogelijk om verschillende modellen te bekijken, maar ook een bestelling hier plaatsen.

VDH Safes

Een ruime keuze aan VDH safes

Omdat ik de juwelierszaak van mijn vader heb overgenomen. heb ik mij er nooit zo mee bezig gehouden om een goede kluis te kopen. Er stond al jaren een klein model in de kelder, maar die werd weinig tot niet gebruikt. Wij gingen er altijd van uit dat onze spullen veilig in de vitrines lagen. Maar daar zijn wij van terug gekomen. Toen wij op een gegeven moment midden in de nacht door de politie werden wakker gemaakt. Er was een inbraak geweest en veel spullen waren meegenomen.

Na de vele materiƫle schade zijn wij meteen op zoek gegaan naar een grotere kluis. Eentje waar alles in past, zodra de winkel gaat sluiten. Online via Van den Hoven, hebben wij een zeer mooi exemplaar gekocht. Behalve dat deze erg stevig is, maakt geen enkele dief meer de kans om onze spullen te stelen.

Berichten gemaakt 27

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven